Dispenserløsninger

Få kontroll på uttak/utlån der brukeren/kunden er

Kontroll på varebeholdning

Utlevering av forbruksmateriell

Levering av verktøy og utstyr til dine ansatte

Online rapportering og integrering mot eksterne ERP systemer

Ønsker du at vi skal send deg mer informasjon om våre dispenserløsninger?

Dispenserløsninger – Få kontroll på uttak/utlån

I flere år har vi levert løsninger til næringslivet der de benytter vareautomater som et uttakssystem for deler, forbruksmateriell, verktøy og verneutstyr. Her kan man enkelt lese av hvem som har tatt ut hva, til hvilken tid og sted. Man bruker eksisterende ansattkort eller så lager vi personlige koder som identifikasjon. Dette kan også være strekkoder eller QR koder. Det web baserte systemet Compendia er motoren i denne løsning. Man kan knytte uttak til prosjekt eller avdeling. Det hele kan integreres til kundes CRM slik at du som kunde får en sømløs løsning der du har full kontroll.

Uttak og Utlån der kunden er

I tillegg til å bruke vareautomater, har vi også utviklet en type skap som kan knyttes til vareautomatene. Dette skapet har vi valgt å kalle for CAL-serien. (Cuboid automated locker) CAL 8 er vår standardmodell. I Denne er det 8 skap. Med CAL 8 kan du levere ut store produkter som ikke passer i en vareautomat. F.eks en motorsag eller en laptop. Dette kan være en ren utlevering uten retur, men det er også mulig å kjøre retur slik at brukeren får registrert fortløpende uttak og innlevering.

Vi tilbyr en rekke forskjelllige dispenserløsninger. Her er et lite utvalg av automatene vi tilbyr.

Handelshøyskolen BI valget en av våre løsninger. Her kan du lese om hvordan BI løste inn og utlevering av forbruksmateriell, datamaskiner og telefoner.

Noen av våre fornøyde kunder