Cuboid AS

Betalingsløsninger
Betalingsløsninger -Det handler om å følge med i utviklingen

VISA / MasterCard

Kontaktløs

Android Pay

Apple Pay

Det handler om å følge med i utviklingen

 

Med mange år i bransjen har vi kommet over ulike typer betalingsløsninger. Vi så fort at betaling på ubemannede plasser vil være sentralt i fremtiden. Det vil alltid være behov for en smart enhet som registrerer en betaling og gir et signal til et system om at en oppgave skal gjennomføres. I 2016 fant vi ut at blant annet OTI global  kunne løse disse utfordringene. I 2018 så er samarbeidet med OTI utviklet til det fulle. I tillegg til markedets laveste transaksjonskostnader har vi nå utviklet et kvitteringssystem som gjør at man kan rekvirere kvitteringer for på våre ubemannede betalingspunker.

Tilpassede betalingsløsninger

  • Løsningene håndterer VISA, Mastercard, kontaktløs, Android pay og Apple Pay.
  • Det kan settes opp egne brukere i forhold til Mifare der kunden kan handle på kreditt eller forhåndspåfylte kort, for eksempel med et armbånd på et treningssenter eller som hotellkunde.
  • Trådløs kommunikasjon via mobilnettet.
  • Cuboid har dedikert kompetanse til å integrere løsningene i forhold til eksterne API.

Vipps Integrasjon

I 2018 valgte vi å gjøre en integreringsjobb mot VIPPS. Dette er en interessant betalingsform der all interaksjon skjer via APP/nettside/kiosk. Man velger vare/r skriver inn mobilnummer og godkjenner i VIPPS -Enkelt

Se flere av våre produkter her.

Ønsker du mer informasjon om våre betalingsløsninger?

Noen av våre fornøyde kunder