Om oss

Cuboid AS består av et dyktig og engasjert team som holder til i Drammen. Våre maskiner og løsninger skiller seg ut i det skandinaviske markedet, når det gjelder løsninger, kvalitet og fleksibilitet.

Med sterke europeiske leverandører på både hardware og software, kan vi tilby topp kvalitet med et bredt utvalg av maskiner og løsninger som enkelt kan tilpasses kundens behov både før og etter levering. Løsningene gir deg som kunde mulighet til å selge og utlevere fysiske produkter uten høye kostnader. Alt fra bagetter til malings-spann, reservedeler, verktøy og komponenter, egg, brus, klær eller SIM-kort.

Vi etablerte tidlig omfattende kontakt med bransjen internasjonalt. Dette har resultert i at vi hele tiden ligger i forkant av våre konkurrenter, der vi kan velge fra øverste hylle.

Fra siste halvdel av 2017 satser vi også på utvikling av egne maskiner og programmer innenfor “Unattended Retail Solutions”. Dette har resultert i at vi har blitt ennå mer fleksible og treffer markedet svært rettet. All utvikling skjer nå i Drammen og ledelsens strategi er å Outsource så lite som mulig og beholde kompetansen på huset. Dette sikrer at vi kan yte den beste og mest direkte service kunden kan få.

Ønsker du at vi skal send deg mer informasjon om våre løsninger?