HentHer – Et digitalt hentepunkt

Gjennom mange år med utvikling og kommersialisering av utlån/innskudds-lockere (smartlockere) til industrien, så vi at dette produktet også kan benyttes i butikksammenheng.

I den siste tiden har «Click og hent» blitt mer vanlig i nettbutikker. Dette alternativet gir sluttbruker en enklere hverdag, der man kan hente produktet når det passer en selv, i eget tempo. Dessuten byr det på nettbutikk-priser. Slik vi ser det, så er selve utleveringen noe som ikke nødvendigvis behøver å bli gjort av personell. Dette kan skje digitalt og automatisk. Dette løser HentHer.

Cuboid AS tilbyr hele strukturen i en slik løsning, både program, hardvare og kundereise. Alt er linket opp via vårt Cloudsystem, der det meste kan tilpasses kundens behov. Hele løpet utvikles, utføres og bygges her i Drammen – Det gjør det lett for deg som kunde og få dette akkurat som du vil.

HentHer Pickup point

Et digitalt hentepunkt for din butikk. Kundene kan både hente ut bestilte varer/pakker, samt levere inn varer/pakker som skal sendes videre, eller returneres.

Systemet identifiserer inn/utlevering ved bruk av enten RFID, strekkoder, QR eller en referansekode. Denne distribueres til din kundes APP, SMS eller mail.

Systemet kan utvides til å passe ditt behov, både med flere rom og annen størrelse på rommene.

HentHer AdShop

Med dette ubemannede salgpunktet kan du utlevere enkle varer til dine kunder.

Systemet leveres med en 40 tommers moderne touch skjerm, der kunden kan se og lese om produkter og eventuelt betale for varer på stedet (VIPPS integrasjon).

Når skjermen ikke er i bruk, kan den brukes som en reklameplakat, med innbydende grafikk og muligheter.

Henther – Pickup & AdShop

Her har du mulighet til å tilby dine kunder det beste av begge verdener, både muligheten til å hente pakker og kjøpe varer. Systemet kan utvides med både flere vareutleverings-enheter og pickup point skap.