Vending

Vending -Fokus på fleksibilitet

Markedets mest fleksible

Online tilgang til løpende salg og rapporter

Skreddersydd for deg

Kun kvalitet

Vareautomater -Fokus på fleksibilitet

For oss er ikke en vareautomat kun en enkel maskin som kan levere brus og drikke. Våre vareautomater kan benyttes til så mye mer. Dette skyldes teknologien EasyFlex som er noe helt annet enn spiraler som de fleste kjenner til. De som ofte gjør at produktene blir sittende fast. EasyFlex gjør at vi kan levere automater som kan levere små 3mm metallborr, snickers, maling, elgkjøtt, egg,  hammere, varmretter, strømadaptere til PC, salater, bøker, mobiltelefoner osv. For oss i Cuboid handler det mer om hva du vil levere enn det å spørre seg hva vi kan levere

Tilpassede
vareautomater

  • Automatene har sofistikerte løsninger som sørger for at produkter blir riktig levert. Et fotocelle-system sikrer dette.
    Dette betyr at du aldri betaler for noe du ikke har fått. Det er viktig for oss.
  • Det er ulike temperatursoner som gjør at du for eksempel kan selge tennisballer i øverste hylle og drikke i nederste, uten at ballene blir alt for kalde.
  • Dersom strømmen skulle gå i bygget, sikrer automaten at produktene som er ferskvare ikke blir solgt dersom temperaturen i automaten overstiger 5 grader.
  • Vi tilbyr skreddersydde kabinetter som omslutter det hele, slik at løsningen gjenspeiler plasseringens interiørdesign.
  • Noen av automatene har vareheis. Dette sikrer at de produktene som trenger skånsom håndtering får det.
  • Vi har flere løsninger der vi kan oppvarme mat og drikke for brukeren, som for eksempel en varm laksemiddag.

 

 

Vi tilbyr en rekke forskjelllige vareautomatløsninger. Her er et lite utvalg av automatene vi tilbyr.

Posten Norge har valgt våre kantineløsninger til å erstatte flere av sine kantiner fullt ut. Les litt om kundecaset her.

Ønsker mer informasjon om våre vareautomater?

Noen av våre fornøyde kunder