Vareautomater med fokus på fleksibilitet

Våre vendingmaskiner kan benyttes til nesten alt. Teknologien EasyFlex gir større fleksibilitet enn vanlige automater med spiraler. Denne teknologien gjør at våre automater kan levere ut et mye større utvalg av produkter, som verktøy, kontormateriell, baguetter og mye mer. For oss er det viktig at våre kunder får levert hva de ønsker til kundene sine, på en effektiv og driftsikker måte.

Tilpasset din bedrift

Vi kan tilpasse automatene etter ditt behov, produkter, vareheis, temperatur styring og branding. Alle våre automater kommer med trygg utlevering.

Vi tilbyr skreddersydde kabinetter som omslutter automatene eller branding direkte på automatene, slik at løsningen gjenspeiler plasseringens interiørdesign eller firmaets branding.

Trygg utlevering gjøres at våre automaten sikrer levering ved bruk av sensorer for å bekrefte at kunden har mottatt produktet. Dette betyr at du ikke betaler for noe du ikke har fått.

Mat automat

Automatene kan levers med kjøling som gir kjøleskapstemperatur.

Det er mulig å koble automatiske mikroer til systemet slik at du kan levere ut produkter som krever oppvarming. 

Mat sikkerheten er ivaretatt ved en sikkerhetsmekanisme som hindrer slag av ferskvare dersom temperaturen har gått under et gitt nivå, for eksempel om man har et strømbrudd.

Automater med vareheis som sikrer at de produktene som trenger forsiktig håndtering blir levert på en skånsom måte, vi har i dag tilogmed en bonde som leverer egg med vår automater.

Dersom du ser etter et fullverdig system med mat automater kan vi levere vårt eget konsept frigg kantine. Gå til friggkantine.no for mer informasjon.

Komplett løsning

Vareautomatene kan leveres komplett med betalingsløsning, digital kvitteringssystem og telemetrisystem. Vi tar også hånd om service og vedlikehold.

Med komplett løsning fra oss får du kun en leverandør og forholde deg til.

cKvittering er en egent utviklet løsing som gir dine kundene mulighet til å motta kvitteringer på kjøp gjort på automatene. Kvitteringen mottar kunden på mail.

Systemet vårt er integrert med et telemetrisystem der du får full oversikt over uttak og status på automatene. Her kan du administerer systemet enten via et admin panel eller direkte via en app på mobilen din.

Trykk her informasjon om betalingsløsningene våre.

 
 

Vi tilbyr en rekke forskjelllige vareautomatløsninger. Her er et lite utvalg av automatene vi tilbyr for varevening.

Posten Norge har valgt våre kantineløsninger til å erstatte flere av sine kantiner fullt ut. Les litt om kundecaset her.

Ønsker mer informasjon om våre vareautomater?

Noen av våre fornøyde kunder